Om Gratis spel

På denna site har Vi har samlat de allra bästa och roligaste Artiklarna , gratisspelen och recensionerna, allt från Klassiska retrospel till nya häftiga multiplayer spel.


Mario Kart 8 - Secrets

gratis mario kart 8 secrets

Nu när Mario Kart 8 Bonus Game Promotion - är över så är det dags att avslöja Hemligheterna i spelet.

Det finns minst 14 upplåsbara karaktärer i Mario Kart 8 , Du låser upp karaktärer genom att få guld i Grand Prix-läge. Karaktärerna låses upp slumpmässigt när du får guld Trofe'er.

Mirror Mode - Lås upp Spegel läge på alla banor genom att Få en Gold Trophy på alla Grand Prix lopp. Varje kurs är omvänd vänster / höger, som i en spegelbild, inklusive text på skyltar.

Guld Saker - Visste du att du kan få Guld Kart, Guld Hjul Och en Guld-Glidare i Mario Kart 8 . Hur du låser upp guld karten : Få minst en stjärna på varje ordinarie Grand Prix (150cc) och Mirror Läge race för att låsa upp Guld Standard kart.

- Få Guld hjulen - Spöa alla Spöken i alla Time Trials.
- Få Guld Glidaren - Samla ihop 10 000 Guld Mynt.

Visste du att Två nya nedladdningsbara innehållspaket kommer att lanseras till Mario Kart 8 i höst och nästa vår och finns tillgängliga för förköp från den 27 augusti , detta ger spelet massor av nytt innehåll, inklusive förstagångs karaktärer som Link från The Legend of Zelda serien och både Isabelle och Ager från Animal Crossing serien. Samt nya banor och flera hemligheter. Mycket nöje.Ovanligaste och dyraste spelen till nes .

retrospel

Att Retro-spel har blivit otroligt dyra och säljs för massiva summor är ingen nyhet. Men vilka spel är egentligen dom dyraste och dom ovanligaste till nes (nintendo 8bit)

Spelsamlare är ute efter dom ovanligaste spelen och dom spel som är i bra skick. Det finns flera spel som bara släpptes i vissa länder , och dessa spel är således väldigt ovanliga och blir då väldigt dyra, priset är för Licenserade kompletta spel och är en Sammanställning av olika försäljningar online .Gratis appar och Mobilspel

snake

Mobilspel slog igenom stort redan när Nokia tog det geniala beslutet att lägga in det enkla spelet Snake i sina Mobiltelefoner. Snake släpptes redan på den gamla hemdatorn abc80 1978 , Spelet går ut på att man ska styra en orm och plocka små punkter som ger poäng. Ormen växer varje gång den äter upp en punkt, och tar därmed upp mer och mer plats på spelplanen. Spelet slutar om spelaren styr ormen in i sig själv, vilket till slut blir absolut oundvikligt.

Även om det var några år sedan och traditionella tv-spel i allmänhet var betydligt enklare då, så kan Snake som bäst beskrivas som spartanskt.

Men det stora genomslaget för Nokia och Snake var bara en föraning om vad som komma skulle. I dag står spel för en stor del av försäljningen i mobiltelefonernas app-butiker. Enkla och vanebildande spel som Angry Birds och Candy Crush Saga Toppar Appstore's listor. Mobilspel är en mångmiljardindustri.

Mobilspelsmarknaden spåddes redan 2007 gå om marknaden för pc-spel och spelkonsoler . Anledningen är att dagens smarta mobiltelefoner erbjuder fullgoda spelupplevelser för de allra flesta, samt att det är fler personer som äger en mobiltelefon än en persondator. Att man dessutom kan ladda ner dom flesta spelen och apparna till sin smartphone helt gratis Påverkar inte Mobilspels-marknaden negativt.Nintendo NES - Retrospel

nintendo

NES, eller Nintendo entertainment system som det står för , lanserades i Japan 1983, i USA 1985 och i Sverige den 1 september 1986, där maskinen även kallades Nintendo videospel. NES blev direkt en storsäljare på den snabbt växande TV-spelsmarknaden. Konsolen baserades på kassett-teknik och 8-bit teknik och fick därför namnet Nintendo 8-bit.

Till NES utkom en lång rad klassiska TV-spelstitlar där Super Mario Bros 1 , 2 o 3 , Megaman och Zelda 1 och 2 förmodligen är dom största . Efter att Super Nintendo lanserats i Japan 1990, i USA 1991 och i de flesta av Europas länder 1992 tappade NES position och slutade några år senare att tillverkas.

Maskinens stora spridning har under senare tid orsakat en allt större kult- och retrostatus. Följer man Traderas auktioner så säljs vissa ovanliga och populära spel till Nes för otroliga summor , finns en otroligt bra lista över dessa dyra spel här , med Mr gimmick i topp för ca 15 000kr.
I Sverige släpptes ca 210st spel till NES och i usa ca 676 st , På Virtualnes.com Kan du provspela dom Flesta spelen helt gratis , utan nedladdning.
Massiva Multiplayer Onlinespel - MMOG

mmog

Massively Multiplayer Online Game, förkortat MMOG, , massiva Multiplayer onlinespel. MMOG är en sorts multiplayer spel som föddes någon gång mot slutet av 1990-talet. Det som skiljer massiva onlinespel från vanliga multiplayerspel är antalet användare. Massiva onlinespel kan ha miljontals registrerade användare och hundratusentals samtidigt spelande.

De flesta spelföretag tar ut en fast månadsavgift av sina registrerade användare för att de ska få fortsätta spela. Men det är nästan alltid helt gratis att Provspela. När man spelar ett MMOG spelar man i en värld där alla spelare ska få plats, vilket innebär att världen är mycket större än en vanlig bana.

När som helst på dygnet kan man logga på och möta andra spelare från andra delar av världen. Detta betyder att spelet fortsätter att vara igång även när en spelare loggar av. Dom flesta mmog spelen är strategi spel som oftast handlar om att bygga upp en arme eller en stad och sedan ta över dom andras.