Svenska SpelBonusar

1x2bet

Välkommen - Det finns massor av Svenska spel siter att hämta dina gratis oddsbonusar på , hos dom flesta spelbolag får du Oddsbonusar och Gratispengar helt utan krav på egen insättning.


 

Odds Bonusar För nya spelare

När du öppnar ett spelkonto hos någon av alla dom siter som erbjuder oddsbonusar kommer de flesta att matcha din första insättning med ett gratis bonusspel, några erbjuder såkallade freebets och vissa ett gratis bet.
 
Alla större bookmakers erbjuder bonusspel och höga insättningsbonusar när du öppnar ett nytt konto. Olika sorters bonusar kan ofta vara svårt att dechiffrera vilken bonus som är bäst för dig. Varje oddsbonusspel erbjuds med individuella villkor så du måste förstå vilka restriktioner som kan komma med dina bonusspel. Om du satsar på betting med din mobil måste du se till att du har den bästa mobilspelprogrammet på marknaden och våra detaljerade recensioner täcker dem alla i djupet. Klicka här för att läsa mer om Oddsbonusar och recensioner av Spelbolag.
 
Olika typer av Oddsbonusar
 

En Insättningsbonus är den allra vanligaste formen av bonus på ett casino eller spelbolag - du sätter tex. in 500kr och får 1000kr att betta för , en insättningsbonus på 100%.
 
Freebets eller matchat spel är inte alls lika vanligt som man kan tro , tex. du sätter in 100kr och får ett freebet /matchat spel på samma summa, förekommer oftast med vissa omsättningskrav.
 
Gratispengar eller Gratisbettingpengar är nog det bästa ett spelbolag kan erbjuda sina spelare , Spelbolaget ger dig som ny kund en summa att betta för, helt utan krav på insättning. Du måste i nästan alla fall omsätta det beloppet du får gratis ett visst antal gånger innan du kan ta ut dina vinstpengar. - Detta är något som alla borde ta del av då det innebär ett helt helt riskfritt bet spel för dig.


 
Den här webbplatsen hjälper dig att jämföra de bästa bettingsiterna. Glöm inte att För att alltid ha tillgång till de bästa oddsen på internet måste du oftast öppna flera bookmakerkonton för att jämföra oddsen och vinna stora pengar, och det är där vår bookmaker recensioner och gratisbet är ett mycket användbart verktyg.
 
Gratis betting pengar utan insättning
 
Gratis Betting Pengar och Oddsbonusar är mycket populära , för att dom är gratis såklart ,det här en guide som tar dig igenom de bonusar som du just nu får helt gratis utan insättningskrav. Listan nedan visar våra senaste rekommenderade Odds Bonusar, mycket nöje.


 

 


 
paf PAF - Freebets

Nya spelare får 4st freebets - Dina freebets betalas in på ditt spelkonto följande bankdag efter att spelet du bettat på har avgjorts. Din cashback har inga omsättningskrav. Erbjudandet gäller för alla sportspel på Paf


 
nordicbet Nordicbet - 100% Bonus

Nya spelare får en 100% ODDSBONUS UPP TILL 1 000 KR, - + 250 KR RISKFRITT SPEL Ta del av nordicbets välkomstbonus nu.


 

 
Unibet Unibet - 200% Bonus

- Alla nya spelare får nu 200% bonus + 50 Free Spins.


 

Livebetting och OnlineBetting


 

Visste du att man numera kan betta på nästan allt, som tex. trav och greyhound , handboll , innebandy , tennis , baseball , politik eurovision etc. men den vanligaste bettingen sker oftast på fotboll och hockey matcher.
 
Livebetting är möjligheten att satsa pengar på matcher under tiden de spelas, kanske på vem som vinner matchen du kollar på eller vem som gör nästa mål . Livebetting är ett område inom odds och betting som växer oerhört snabbt i popularitet eftersom det höjer spänningen i matchen samtidigt som man har chansen att vinna stora pengar.
 
Den Bästa fördelen med just livebetting är givetvis att du kan spela på matchen samtidigt som du ser den på TV, och därmed värdera händelseförloppet och basera dina spel efter dina egna bedömningar.
 


 

 

 

Oddsbonusar och Relaterade siter :